AudioPerfect-hifi-luidspreker-versterker-streaming-platenspeler-sacd-cd-bluray-tuner-surround-stereo
Persoonlijk advies en service gaan niet in een karretje.

Geen webshop?

Inderdaad. AudioPerfect is geen webshop en heeft er ook geen.

Helemaal in lijn met het waarom van AudioPerfect zou een webshop net het tegenovergestelde betekenen.

Ik ga voor persoonlijk contact, individueel advies en een eerlijke aanbeveling, zodat je kunt aanschaffen in alle vertrouwen.

Een webshop is voor doe-het-zelvers, terwijl de AudioPerfect-klanten net zeker willen zijn van de investering van hun centen in een echt muzikaal hifisysteem.

Sonus-Faber-Venere2.5-luidsprekers

Dat vraagt persoonlijk overleg

Liefst zelfs een thuisbezoek, vaak een lang gesprek en dikwijls demonstratie van wat je kan verwachten. Een webshop biedt jou niks van dat alles. Webshops bieden meestal lage prijzen en snelle levering, maar dat zijn niet de belangrijkste elementen om je geld perfect te besteden. Je bent niks met een lage prijs en een snelle levering, als je nadien vaststelt dat je je miskocht. Als je voor vele jaren (tot decennia) dagelijks wil genieten van je investering, dan kan je het maar beter meteen goed doen.

Koop dus niet (per ongeluk) een kat in een zak. Besteed je budget juist en laat je door een audiofiel muziekliefhebber als mezelf adviseren, net als de vele klanten die al meer dan een decennium met me samenwerken. Hun winkelwagentje is leeg, maar hun muzikaal genot is vol.

Lees hier een schare getuigenissen.

Peter-Neirinck-AudioPerfect