AudioPerfect-hifi-luidspreker-versterker-streaming-platenspeler-sacd-cd-bluray-tuner-surround-stereo
Luister in een huis. Voel je thuis.

Over AudioPerfect

Wie is AudioPerfect

AudioPerfect is een eenmanszaak in bijberoep en wordt uitgeoefend vanuit ons eigen huis, op afspraak. Er is geen "normale" showroom, maar we hebben uiteraard wel een en ander in demonstratie staan, zowel in stereo als surround.

Daarmee heb je meteen de drempel gelezen die voor sommige mensen te hoog is om te durven samenwerken. Maar wij pakken er mee uit, want onze jarenlange klanten hebben sterk aanbevolen dat te doen, want zo zeggen zij:
"Dat is nu net je sterkte: jij kunt advies geven zonder er te moeten van leven, je gaat aan huis bij je klanten, je demonstreert vanuit een normale woonkamer. Bij jou kun je net veel meer in vertrouwen kopen. En je bent altijd de enige klant en krijgt dus in een rustige omgeving alle tijd en aandacht."

Het enige verschil met een "normale" winkel is de afwezigheid van een grote showroom en veel producten. Voor het overige heb je bij AudioPerfect uiteraard recht op minstens dezelfde service en garanties. Gaat er na de koop achteraf wat mis of ben je vergeten hoe iets werkt? Dan bel je of e-mail je even en we lossen het op, dat doen we zelf als we kunnen of met de distributeur of fabrikant indien nodig.

Klant zijn bij AudioPerfect is wel een beetje anders dan bij gewone winkels of ketens. Wij behandelen jou als een volwaardige gesprekspartner en niet als klant nummer X of degene die vandaag onze boterham zal betalen. We hopen in ruil dan ook door jou als een volwaardig adviseur en niet als "verkoper" gezien te worden.

Peter-Neirinck-AudioPerfect

Wat doet AudioPerfect?

We laten onze klanten (terug) genieten, ontspannen of opleven door de heilzame werking van luisteren naar muziek, op kwaliteitsvol niveau.

Daartoe leveren we écht goede muzieksystemen (soms ook geïntegreerd met beeld, zoals TV of projectie) tot uitstekende of de perfectie benaderende systemen.  Onze producten zijn geen doorsnee merken, maar kwaliteitsmerken, hoofdzakelijk afkomstig uit Europa.

Voor bezitters van een bestaand hifisysteem, maar die niet tevreden zijn of twijfelen wat er beter kan/moet, leveren we ook optimalisatieadvies, dat gratis is indien er iets wordt aangekocht.

Wat-doet-AudioPerfect

Waarom doen wij wat we doen?

De AudioPerfect-klanten zijn ofwel gepassioneerd door muziek ofwel door hifi, maar vaak zijn ze door beide microben gebeten.

Ze luisteren naar muziek.  Want muziek is heilzaam, rustgevend of juist oppeppend.
Muziek is voor onze klanten geen "behang" en dient niet om de stilte te breken (stilte kan trouwens ook mooi en heilzaam zijn).
Elke noot telt en elk detail draagt bij aan het geheel.  En dus telt ook de kwaliteit van de waarneming.
Compressie en vervorming zijn de vijand: ze staan rust en genieten in de weg.

En wij zijn net als de hoofdmoot van onze klanten, een audiofiele muziekliefhebber. Maar muziek en zeker goeie hifi is een hobby met een prijskaartje en de kans dat je (door de wildernis aan producten) een miskoop doet is groot. Wat in de winkel goed klinkt of aangeprezen wordt, is niet per se jouw beste keuze. Het is daarom onze missie en passie om elke klant het beste en juiste advies te geven over de aankoop. Je spendeert immers vaak een zeker spaarbedrag en je wilt geen spijt achteraf, maar voor zeer veel jaren luisterplezier.

Een muzieksysteem kopen is gemakkelijk.  Winkels genoeg, al dan niet online.  En keuze te over in alle budgetten. Maar wij verkopen geen muzieksystemen op zich.  Wij verkopen "het muzieksysteem dat het beste past" bij jouw noden en jouw luisterruimte.

Hifi: waarom, hoe, welke en waar kopen?

Waarom-AudioPerfect

Hoe gaan we te werk?

We leveren niet alleen dicht bij onze woonplaats, maar overal.

Dit zijn onze werkwijzen en onze waarden:

  1. Strenge productkeuze. Op basis van prijs / kwaliteit / functionaliteit en design.
  2. Productneutraal advies vooraf. Dit gebeurt best bij jou thuis, zodat we ook perfect rekening kunnen houden met je interieur en de (on)mogelijkheden ervan, maar ook eventuele bestaande componenten die je wilt integreren.
  3. Eerlijke demonstraties. We laten je de verschillen tussen systemen horen, zodat je je eigen voorkeuren kan ontdekken. We halen geen trucs uit om het systeem beter te laten klinken dan het werkelijk klinkt.
    Demonstraties zijn ook mogelijk bij jou thuis, maar niet gratis, tenzij je een aankoop doet. Zo'n demonstratie aan huis kost behoorlijk wat tijd, werk en geld. Dus daar moeten we allebei blij van worden. Wij met de verkoop en jij met de zekerheid van een juiste koop.
  4. Optimale budgetaanwending. Voor een maximaal resultaat.
  5. Perfecte tuning. Bij levering optimaliseren we de werking en plaatsing van je hifiset in je ruimte.
  6. Respect voor elke klant. We beoordelen je niet op je kledij, wagen of andere kenmerken. We zijn alleen gefocust op je muzikale behoefte en willen die perfect invullen.
  7. Tijd voor elke klantVaak gaan we met jou doorheen het woud van producten om steeds verder de selectie te vernauwen tot datgene wat echt jouw beste keuze zal zijn. Verwacht dus niet snel snel de bestelbon onder je neus (tenzij je dat expliciet wenst), maar wél veel informatie, advies en overleg vooraleer je aankoop een feit is.

Kortom: voor sommige klanten leveren wij "het muzieksysteem van hun leven", maar in elk geval willen wij voor élke klant de juiste keuzes helpen maken en trots kunnen zijn op het resultaat.

Een tevreden klant geeft ons een zoete nachtrust.

AudioPerfect-methodiek

Ik had graag meer informatie gekregen over AudioPerfect.