Alfvoet D.

Schreef:

Na het horen van het effect van de Lyngdorf RP1 tijdens een show in hotel 'Leonardo', een demonstratie bij mij thuis aangevraagd. Een weekje later kwam Peter langs. Het resultaat was meer dan bevredigend.

Echter bleven mijn speakers "Canton Vento 890DC" de zwakke schakel in de keten. De RP1 kan veel, doch hij kan niet van een "VW kever" een "Porche Carrera" maken, om het zo maar uit te drukken. Ik had reeds op meerdere beurzen en shows de Adam Classic Column MK II gehoord, was overtuigd en zou tot aankoop over gaan. Eerst nog eens bij Peter thuis gaan beluisteren. Daar stond tevens een set "Lyngdorf MH1 MKII". Dan maar direct een vergelijkende test gedaan. Groot was mijn verbazing toen de sound van de Adams toch niet echt mijn smaak bleek te zijn, maar dat daarentegen de Lyngdorf's fantastisch speelden. Enkele dagen later de Lyngdorf's bij mij thuis afgezet. Na het beluisteren thuis was ik volledig overtuigd, dit kon niet beter. Toch wel. De RP1 erbij gehaald en 'uitstekend' werd 'perfectie'.

Sindsdien is er, op luistergebied, een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Dit alles door de mogelijkheid om niet alleen op een show (of een winkelluisterruimte) maar tevens bij Peter en bij jezelf thuis alles rustig te beluisteren. Daarenboven is er steeds de goede (doch nooit opdringerige) raad van Peter.

Ik kijk uit naar verdere samenwerking in deze mooie hobby.

Ik had ook graag hulp gekregen bij het aankopen van mijn muziekinstallatie.