De Rycke M.

Schreef:

Van het eerste bezoek aan de beurs ‘Beeld & Geluid Brugge 2007’ was me reeds de professionele aanpak, de gedrevenheid en gedegen kennis van Peter bijgebleven. Het maakte voor mij de beurs de moeite waard. 

Een tweede bezoek aan ‘Beeld & Geluid’ (Gent 2008) werd me fataal.  Peter presenteerde nu de RoomPerfect RP-1 module van Lyngdorf, die reeds het jaar daarvoor mijn interesse gewekt had.

Het demonstratieaanvraagformulier ingevuld en dan maar afwachten. Een afspraak volgde zeer vlug.

Op mijn vraag had Peter ook de Lyngdorf BW-1 speakers meegebracht. Op Peters aanraden werd een 2+2 systeem opgezet (gelukkig had ik 4 monoblokken ter beschikking). Na zorgvuldig opstellen van de apparatuur, nog wat schuiven met luidsprekers en het instellen van de RoomPerfect RP-1 werd er geluisterd. Het werd voor mij een openbaring: ik luister al 15 jaar naar electrostaten en had niet verwacht dat deze aanvulling (RP-1 en BW-1) zo een groot effect zouden hebben op mijn geluidservaring. Het gevreesde ‘kastgeluid’ bleef uit want de BW-1's sloten perfect aan bij de zo eigen klank aan electrostaten.

Ik was verkocht: RP-1 en 2 BW-1's werden gekocht. Een week later werd er geleverd en alles werd terug vakkundig geplaatst zoals bij de demonstratie. Tijd speelde geen rol want zelfs het middagmaal werd overgeslagen.

De wereld werd opeens terug een beetje ‘audioperfect’er.

Ik had ook graag hulp gekregen bij het aankopen van mijn muziekinstallatie.