Provoost J.

Schreef:

Ik was één van de eerste klanten van Peter. Ik was op zoek naar een kwalitatief hoogstaand én hoorbaar audio-systeem. Je kent dat wel: passief volgen en uitkijken naar opportuniteiten. Het moeilijke in de high-end is het bos door de bomen te zien. Winkels verkopen merken. Liefst deze met de hoogste marge en zijn bevooroordeeld.

Een zeer onbevangen ontmoeting met Peter op een beurs in Brugge leerde me dat er wel mensen zijn die het bos door de bomen zien, weten wat hoorbare kwaliteit is én service voor de klant zeer hoog in het vaandel dragen.

Ik ben gevallen voor de kennis en kunde van Peter, de open mind instelling: géén moeite is teveel om een systeem te presenteren en te laten horen in je eigen woonkamer, zodat je het zelf kunt ervaren. Ik had er meteen alle vertrouwen in en ben ook bereid voor eerlijke service te betalen.

Een goede architect betaalt zichzelf altijd terug. Dat is wat Peter doet: opzetten van een audio-systeem, aangepast aan je leefruimte en levensstijl. Dit was het begin van een langetermijnrelatie en na de zeer geslaagde Lyngdorf-Roomperfect installatie, ben ik nu toe aan de digitale streamerapplicatie.

Ik wil elke zoekende klant zonder aarzelen de gegevens van Peter doorgeven. Wie gaat voor kennis én service én echte meerwaarde zit bij Peter aan het goede adres. Ik ben een heel gelukkige klant, dat wil ik alvast meegeven.

Ik had ook graag hulp gekregen bij het aankopen van mijn muziekinstallatie.