Ververken A.

Schreef:

Ik heb altijd geweten dat ik heel gevoelig ben aan kwaliteit van audio, ik wil muziek kunnen voelen zoals bij een live-optreden, ik wil van alle lagen van de muziek kunnen genieten zonder het heel luid te moeten zetten, ik wil mooie lage tonen zonder de klaarheid van de hoge tonen te verliezen. Ik geloofde echter niet dit te kunnen realiseren bij mij thuis, ik was ervan overtuigd dat dit enkel met professionele installaties kon bereikt worden. 

Na heel wat te lezen op internet had ik snel mijn diagnose gevonden, ik ben blijkbaar audiofiel. De behandeling was echter minder makkelijk te vinden. Ik heb verschillende gespecialiseerde winkels bezocht en ik had steeds de indruk dat ze niet zochten naar de installatie die ik nodig had, maar eerder probeerden om me te overtuigen waarom ik hun installatie nodig had.  

Bij Audioperfect was dit helemaal anders. Peter focust van bij het begin op je persoonlijke voorkeur, maar ook op de omgeving waarin de installatie zal terecht komen. Zo kwam hij direct op huisbezoek voor mijn eerste afspraak en analyseerden we samen de verschillende mogelijkheden. Bij mijn tweede afspraak kon ik samen met mijn vrouw bij Peter thuis de verschillende installaties ook echt beluisteren. Op die manier kwamen we snel tot de audioperfecte oplossing binnen ons budget. Enkele dagen later kwam Peter de installatie zelf plaatsen en konden we eindelijk beginnen genieten. We werden vanaf de eerste seconde ondergedompeld in onze muziek, eindelijk.

Kortom, een persoonlijkere aanpak kan je niet vinden, en de combinatie met de technische kennis van Peter zorgt zeker voor de perfecte oplossing op maat.

Ik had ook graag hulp gekregen bij het aankopen van mijn muziekinstallatie.